The Story of Art Community van Karin Haanappel

Met het boek ‘The Story of Art’ van Gombrich is mijn passie voor de kunstgeschiedenis in 1990 geboren. Vanaf 1996 doceer ik, aan de hand van dit boek, de basiscursus kunstgeschiedenis – uiteraard vanaf 2012 aangevuld met mijn eigen boek ‘Herstory of Art’. Toen ik in 2017 startte met online kunstgeschiedenis ontstond de gedachte om een gedeelte van de online leeromgeving in te richten met een speciale plek die uitsluitend toegankelijk is voor mijn cursisten. Op locatie kun je elkaar live ontmoeten, dat is online anders. Dus bedacht ik hoe fijn het zou zijn als ik om de 3 tot 4 maanden een extra online lezing zou geven, alleen voor cursisten. De opnames van deze lezingen vormen met elkaar een prachtige lezingendatabase die alleen maar groter wordt. 

Deze community is exclusief voor leden en niet los te koop. Je bent automatisch lid zolang je een online cursus volgt, deelneemt aan de Kunsthistorische Salon lezingenreeks en/of vanaf het tweede jaar het Ancient Herstory Programma volgt.

#kunstmaaktgelukkig is mijn motto en #kunstmetkarinhaanappel in The Story of Art Community is mijn cadeau aan mijn cursisten.

Karin X

Op al onze activiteiten, zowel betaald als gratis, zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing (zie de link onderaan deze pagina). Heb je vragen of opmerkingen? Stuur een e-mail naar teamkarinhaanappel@gmail.com en je krijgt zo snel mogelijk antwoord. 

Een greep uit de reacties van cursisten na het bijwonen van een community lezing

Lieve Karin dankjewel voor deze heerlijke vitamine-shot!!!

un très grand merci de la France, zo fijn deze extra lezingen, het maakt dat de verbinding met Nederland zoveel hechter is nu ik in Frankrijk woon.

Dank je wel voor deze geweldige extra: ik heb intens genoten. Wat prijs ik me gelukkig dat ik vanaf het begin dat je online kunstgeschiedenis ging onderwijzen, ben ingestapt. Ik heb nog geen community lezing hoeven missen en je aanbod is zo fijn dat ik zeker weet dat ik het kan blijven volgen!

Het was weer een fantastische ochtend !!!!!!!Dank je wel XXX

Het was prachtig. Een cadeau dat past in de gifteconomie van het moederland, een oppepper, dank

Ik prijs me zo enorm gelukkig dat ik een cursist van jou ben!! Al regelmatig heb ik je tips uit het Frankrijk hoekje ter harte genomen en prachtige tentoonstellingen in Parijs en Zuid-Frankrijk bekeken. De extra lezingen vind ik geweldig, dat we met honderden cursisten online samenzijn en ons bezighouden met #kunstmaaktgelukkig. Merci beaucoup ma chère Karin.

Kunst maakt gelukkig. Lieve Karin, ik heb weer met stijgende bewondering zitten kijken. Hoe is het mogelijk dat je mij na bijna 25 jaar nog zo weet te boeien. Zo knap. Grazie tante

© Kunstgeschiedenis Academie | Kunsthistorica Karin Haanappel | All Rights Reserved

Op alle diensten & producten zijn onze algemene voorwaarden & privacy verklaring van toepassing