Salon de Paul & Karin

de l’art, des fleurs et de l’histoire

In Ulvenhout bevindt zich sinds de zomer van 2022 een idyllische plek waar je, betoverd door de schoonheid van de entourage en de geuren van verse bloemen, intens kunt genieten. Je ervaart vrijwel direct een gevoel van stilte en sereniteit te midden van de hectiek van ons dagelijks leven. Eigenaar van deze plek is meesterbloemist & stylist Paul Jongerius.

Regelmatig hebben Paul en ik rond de tafel gezeten en vlogen de ideeën in de rondte om samen exclusieve Salons te organiseren. Salons waar kunst(geschiedenis) en styling elkaar ontmoeten, waar verborgen symboliek tot leven komt en waar iedere gast als herboren naar huis keert. 

Wanneer krachten zich bundelen, ontstaat magie

Onze allereerste Salon zal plaatsvinden op donderdagavond 6 april 2023. Omdat het deze dag Witte Donderdag is, zal de symboliek van het Laatste Avondmaal centraal staan. Echter, we zullen voorbij het christendom kijken en ontdekken dat dit moment in het Jaarwiel essentieel is. Laat je verrassen en onderdompelen in de magische wereld van kunst, bloemen en geschiedenis!

Karin X

#kunstmaaktgelukkig #bloemenmakengelukkig

Salon de Paul & Karin