online themadagen

In 2017 heb ik de stoute schoenen aangetrokken om online kunstgeschiedenis te gaan ontwikkelen. En wat ben ik blij dat ik deze beslissing heb genomen. Het was niet makkelijk om naast mijn werkzaamheden en mantelzorg ook nog de online wereld te verkennen en deze voor mijn vakgebied te ontwikkelen. Sterker nog, het heeft veel tijd gekost en meerdere keren heb ik mezelf in de vingers gesneden omdat ik veel te enthousiast was en teveel hooi op mijn vork nam. Gelukkig heeft het #kunstmaaktgelukkig gevoel mij overeind gehouden en staat mijn online leeromgeving als een huis. Honderden cursisten vinden dagelijks hun weg naar de diverse programma’s, cursussen, lezingen en themadagen. En daar word ik zo heel blij van! 

Hieronder volgt het aanbod met online themadagen, sommige zijn door mij alleen gegeven terwijl ik andere samen met collega’s heb georganiseerd. Uiteraard wordt het aanbod steeds aangevuld. Elke online themadag die heeft plaatsgevonden, is daarna on demand te bestellen. Een online themadag wordt (live met deelnemers) opgenomen via ons webinarsysteem en bestaat uit meerdere lezingen van ca. 1,5 tot 2 uur (zonder pauze). Vervolgens worden de opnames in onze online leeromgeving geplaatst, voorzien van aanvullingen. Nadat de themadag heeft plaatsgevonden, heb je nog drie maanden toegang om alles op je gemak te bekijken. Bestel je een lthemadag on demand dan heb je drie maanden toegang vanaf het moment dat je je aanmeldt. Alle online lezingen hebben standaardprijzen (€65,00 per persoon per themadag).

Heb je vragen of opmerkingen, stuur een mail naar mijn Team: teamkarinhaanappel@gmail.com ze zullen je zo snel mogelijk antwoorden.

Karin X
#kunstmaaktgelukkig

Op al onze activiteiten zijn onze voorwaarden van toepassing!

online themadag
Herstory of Art
beschikbaar in de online leeromgeving

online themadag
Vrouwen & Surrealisme
beschikbaar in de online leeromgeving

online themadag
Bernini, Caravaggio & Gentileschi
beschikbaar in de online leeromgeving

Wil je op de hoogte blijven van ons aanbod en de #kunstmaaktgelukkig wereld van Kunsthistorica Karin Haanappel? Abonneer je dan kosteloos op de nieuwsbrief: KLIK HIER. Neem alvast een kijkje op de #kunstmaaktgelukkig website met informatie over kunstreizen, podcasts en tentoonstellingen: www.kunstmaaktgelukkig.nl

© Kunstgeschiedenis Academie | Kunsthistorica Karin Haanappel | All Rights Reserved

Op alle diensten & producten zijn onze algemene voorwaarden & privacy verklaring van toepassing