Online kunstgeschiedenis voor jou !

En dan is er ineens een virus dat rondgaat en de hele wereld op z’n kop zet. In maart 2020 krijgen we te maken met een lock-down en moeten we thuis blijven om besmetting te voorkomen. Musea gaan dicht, onderwijsinstituten gaan dicht, evenementen worden geannuleerd of naar later moment verplaatst …… etc. De schrik zit er bij velen goed in. Nu is angst nooit goed want dat leidt (lijdt) tot stress waardoor je juist vatbaarder bent voor ziektes. Daarom bied ik La Corona dell’Arte (De Kroon van de Kunst) zodat je kunt genieten van #kunstmaaktgelukkig mijn manier om de wereld een beetje blijdschap en geluk te geven.

In 2017 heb ik de stoute schoenen aangetrokken om online kunstgeschiedenis te gaan ontwikkelen. En wat ben ik blij dat ik deze beslissing heb genomen. Het was niet makkelijk om naast mijn werkzaamheden en mantelzorg ook nog de online wereld te verkennen en deze voor mijn vakgebied te ontwikkelen. Sterker nog, het heeft veel tijd gekost en meerdere keren heb ik mezelf in de vingers gesneden omdat ik veel te enthousiast was en teveel hooi op mijn vork nam. Gelukkig heeft het #kunstmaaktgelukkig gevoel mij overeind gehouden en is mijn enthousiasme aanstekelijk want nu, in deze corona crisis tijd, staat mijn online leeromgeving als een huis. Honderden cursisten vinden dagelijks hun weg naar de diverse cursussen en masterclasses. En daar word ik zo heel blij van! Dat in deze gekke, surreële tijden mensen kunnen blijven genieten van #kunstmetkarinhaanappel

Om jou ook een #kunstmaaktgelukkig gevoel te bezorgen, heb ik besloten af en toe gratis webinars (online lezingen) te geven over verschillende onderwerpen. Op deze pagina staan de webinars die ik vanaf maart 2020 heb gegeven. Ze waren gratis toegankelijk voor iedereen op het moment dat ik ze gaf. De replay’s zijn korte tijd gratis te bekijken geweest voordat ik ze in de lezingendatabase van The Story of Art Community heb geplaatst (klik hier voor meer informatie).

Wil je dagelijks online kunstgeschiedenis dan kun je altijd instappen in een van onze online cursussen. Twee keer per jaar start de basiscursus kunstgeschiedenis The Story of Art  (www.storyofart.nl) of kies een reeks uit de Kunsthistorische Salon (www.khsalon.nl). Het Ancient Herstory Programma (www.ancientherstory.nl) is zelfs altijd beschikbaar, je kunt op elk willekeurig moment instromen voor minimaal een jaar. Ook zijn er online themadagen beschikbaar (klik hier).

Heb je vragen of opmerkingen, stuur een mail naar mijn Team: teamkarinhaanappel@gmail.com ze zullen je zo snel mogelijk antwoorden.

Blijf gezond!! Geniet van de webinars en onthoud dat (kunst)plezier hebben je immuunsysteem versterkt.
Het meest recente webinar staat bovenaan!
Liefs Karin X

 

Ook op de gratis lezingen zijn onze voorwaarden van toepassing!

introductie webinar basiscursus kunstgeschiedenis The Story of Art

21 januari 2021

#kunstmaaktgelukkig webinar | wat brengt seizoen 2020-2021
10 september 2020

Verjaardagswebinar #kunstmaaktgelukkig
8 juli 2020

Introductie webinar Kunsthistorische Salon 2020-2021
Camille Claudel in Context
30 mei 2020

Extra lezing over Ballet Frida 
4 mei 2020

Online lezing Florence in vogelvlucht
30 maart 2020

Online lezing Cyprus expositie RMO
16 maart 2020

Wil je op de hoogte blijven van ons aanbod en de #kunstmaaktgelukkig wereld van Kunsthistorica Karin Haanappel? Abonneer je dan kosteloos op haar nieuwsbrief door op de foto te klikken onderaan deze pagina. Regelmatig vertelt zij over haar fascinerende werk als kunsthistorisch onderzoeker, schrijver en docent. 

Neem alvast een kijkje op de #kunstmaaktgelukkig website met informatie over kunstreizen, podcasts en tentoonstellingen.
www.kunstmaaktgelukkig.nl

© Kunstgeschiedenis Academie | Kunsthistorica Karin Haanappel | All Rights Reserved

Op alle diensten & producten zijn onze algemene voorwaarden & privacy verklaring van toepassing