Online kunstgeschiedenis voor jou !

En dan is er ineens een virus dat rondgaat en de hele wereld op z’n kop zet en moeten we thuis blijven om besmetting te voorkomen. Musea zijn dicht, onderwijsinstituten zijn dicht, evenementen zijn geannuleerd of naar later in het jaar verplaatst …… etc.
Wat ben ik blij dat ik in 2017 de stoute schoenen heb aangetrokken om online kunstgeschiedenis te gaan ontwikkelen. Het was niet makkelijk om naast mijn werkzaamheden en mantelzorg ook nog de online wereld te verkennen en deze voor mijn vakgebied te ontwikkelen. Sterker nog, het heeft veel tijd gekost en meerdere keren heb ik mezelf in de vingers gesneden omdat ik veel te enthousiast was en teveel hooi op mijn vork nam. Gelukkig heeft het #kunstmaaktgelukkig gevoel mij overeind gehouden en is mijn enthousiasme aanstekelijk want nu, in deze corona crisis tijd, staat mijn online leeromgeving als een huis. Honderden cursisten vinden dagelijks hun weg naar de diverse cursussen en masterclasses. En daar word ik zo heel blij van! Dat in deze gekke, surreële tijden mensen kunnen blijven genieten van #kunstmetkarinhaanappel

Omdat mijn systemen goed werken en ik jou ook een #kunstmaaktgelukkig gevoel wil bezorgen, heb ik besloten -zolang we thuis moeten blijven- gratis webinars (online lezingen) te geven over verschillende onderwerpen. Op deze pagina vind je de knoppen om je kosteloos aan te melden. Wil je meer online kunstgeschiedenis dan raad ik je aan de basiscursus The Story of Art te volgen, deze start twee keer per jaar op 1 april en op 1 oktober (www.storyofart.nl) of in te stappen in het Ancient Herstory Programma (www.ancientherstory.nl).

Heb je vragen of opmerkingen, stuur een mail naar mijn Team: teamkarinhaanappel@gmail.com ze zullen je zo snel mogelijk antwoorden.

Blijf gezond!! Geniet van de webinars en onthoud dat (kunst)plezier hebben ook je immuunsysteem versterkt.
Het meest recente webinar staat bovenaan!
Liefs Karin X

 

Ook op de gratis lezingen zijn onze voorwaarden van toepassing!

Verjaardagswebinar #kunstmaaktgelukkig

8 juli 2020

Introductie webinar Kunsthistorische Salon 2020-2021
Camille Claudel in Context

30 mei 2020

Extra lezing over Ballet Frida 

4 mei 2020

Online lezing Florence in vogelvlucht

30 maart 2020

Online lezing over de Cyprus tentoonstelling in het RMO

16 maart 2020

Wil je op de hoogte blijven van ons aanbod en de #kunstmaaktgelukkig wereld van Kunsthistorica Karin Haanappel? Abonneer je dan kosteloos op haar nieuwsbrief door op de foto te klikken onderaan deze pagina. Regelmatig vertelt zij over haar fascinerende werk als kunsthistorisch onderzoeker, schrijver en docent. 

Neem alvast een kijkje op de #kunstmaaktgelukkig website met informatie over kunstreizen, podcasts en tentoonstellingen.
www.kunstmaaktgelukkig.nl

© Kunstgeschiedenis Academie | Kunsthistorica Karin Haanappel | All Rights Reserved

Op alle diensten & producten zijn onze algemene voorwaarden & privacy verklaring van toepassing