Beleef een bijzondere Moederdag 2023 en maak kennis met de Oermoeders – de vele kleine Venusbeeldjes van PowerVrouwen uit de prehistorie – onder de bezielende leiding van Annine van der Meer. Zij heeft meerdere boeken geschreven over dit fascinerende onderwerp en zal exclusief voor de Kunstgeschiedenis Academie een bijzondere online lezing geven op Moederdag (14 mei 2023).

Oermoeders, die later ook wel Venussen genoemd zijn, hebben een ruime buik, een groot hart en een klein hoofd. Zij zijn in balans en leven in een samenleving in balans, vrede en harmonie. Hun lichaamstaal ontsluit hun innerlijke technologie. Ze tonen je hoe je buik, hart en hoofd op één lijn kunt brengen en hoe je de onderlinge coherentie weer kunt herstellen. Empower jezelf door via de lichaamstaal van de Moeders contact te leggen met hun spirituele vermogens, die teruggaan op het oersjamanisme en die een boodschap hebben voor de nieuwe tijd.

De online lezing vindt plaats via ons webinarsysteem en kun je live bijwonen vanaf je eigen computer. Na afloop plaatsen we de opname van de lezing (inclusief aanvullingen) in de besloten online leeromgeving van de Kunstgeschiedenis Academie en krijg je nog een maand toegang. Ook zal de lezing vanaf dat moment on-demand beschikbaar zijn.

Wees welkom op Moederdag 2023 bij de exclusieve online lezing PowerVrouwen in verleden, heden en toekomst van Annine van der Meer. Speciaal voor deze lezing heeft Annine een boekendeal samengesteld, KLIK HIER om naar haar uitgeverij Pansophia Press te gaan waar je de boekendeal kunt bestellen. Let op deze boekendeal is tot en met Moederdag 2023 geldig, daarna niet meer.

Datum: zondag 14 mei 2023, start 11.00 uur live via ons webinarsysteem. Je krijgt een maand toegang tot de opname van de lezing en alle aanvullingen.
Docent: Annine van der Meer
Duur: ca. 2,5 uur 
Prijs: € 35,00 p/p voor de online lezing – tot en met Moederdag 2023 betaal je slechts € 25,00 p/p voor de online lezing (inclusief een maand toegang tot de opname in de online leeromgeving van de Kunstgeschiedenis Academie).
Deelname is persoonlijk en niet overdraagbaar. No refunds.

Heb je vragen? Stuur een e-mail naar teamkarinhaanappel@gmail.com en je krijgt zo snel mogelijk antwoord!

Op al onze activiteiten, zowel betaald als gratis, zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing (zie de link onderaan deze pagina).

© Kunstgeschiedenis Academie | Kunsthistorica Karin Haanappel | All Rights Reserved

Op alle diensten & producten zijn onze algemene voorwaarden & privacy verklaring van toepassing