Moederdag 2023 was bijzonder! Onder de bezielende leiding van Annine van der Meer hebben we online kennis gemaakt met de Oermoeders, de vele kleine Venusbeeldjes van PowerVrouwen uit de prehistorie. Annine heeft meerdere boeken geschreven over dit fascinerende onderwerp. Exclusief voor de Kunstgeschiedenis Academie heeft zij een bijzondere online lezing gegeven op Moederdag (14 mei 2023).

Oermoeders, die later ook wel Venussen genoemd zijn, hebben een ruime buik, een groot hart en een klein hoofd. Zij zijn in balans en leven in een samenleving in balans, vrede en harmonie. Hun lichaamstaal ontsluit hun innerlijke technologie. Ze tonen je hoe je buik, hart en hoofd op één lijn kunt brengen en hoe je de onderlinge coherentie weer kunt herstellen. Empower jezelf door via de lichaamstaal van de Moeders contact te leggen met hun spirituele vermogens, die teruggaan op het oersjamanisme en die een boodschap hebben voor de nieuwe tijd.

De online lezing (inclusief aanvullingen) is on-demand beschikbaar in de besloten online leeromgeving van de Kunstgeschiedenis Academie. Je krijgt een maand toegang. 

Wees welkom bij de exclusieve on-demand online lezing PowerVrouwen in verleden, heden en toekomst van Annine van der Meer. 

Datum: on-demand beschikbaar. Je krijgt een maand toegang.
Docent: Annine van der Meer
Duur: ca. 2,5 uur 
Prijs: € 35,00 p/p voor een maand toegang tot de opname in de online leeromgeving van de Kunstgeschiedenis Academie.
Deelname is persoonlijk en niet overdraagbaar. No refunds.

Heb je vragen? Stuur een e-mail naar teamkarinhaanappel@gmail.com en je krijgt zo snel mogelijk antwoord!

Op al onze activiteiten, zowel betaald als gratis, zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing (zie de link onderaan deze pagina).

© Kunstgeschiedenis Academie | Kunsthistorica Karin Haanappel | All Rights Reserved

Op alle diensten & producten zijn onze algemene voorwaarden & privacy verklaring van toepassing