DE KUNSTGESCHIEDENIS ACADEMIE biedt zowel onderwijs op locatie als online. Als eerste in Nederland hebben wij een online leeromgeving waar je overal ter wereld – vanaf je eigen computer, tablet of telefoon én in je eigen tijd en tempo – inspirerende lezingen & cursussen kunt volgen.

Om te kijken of online kunstgeschiedenis ook iets voor jou is, kun je een gratis online lezing Maak Kennis met Kunstgeschiedenis volgen. Klik hier voor meer informatie .

Achter de schermen zijn we druk bezig met het opzetten van de online basiscursus kunstgeschiedenis The Story of Art waarin we in 52 weken door eeuwen kunstgeschiedenis reizen, vanaf de oude steentijd tot eind 20e eeuw. Iedere week is er een nieuwe videoles beschikbaar (ca. 1,5 uur) en eens per maand komen we met elkaar online samen voor de les besprekingen. Bij deze cursus hoort een fraai werkboek en zullen er allerlei aanvullingen op de lesstof in de online leeromgeving geplaatst worden. Ook bestaat de mogelijkheid om aan te melden voor live themadagen op locatie. Deze complete basiscursus zal vanaf september 2019 te volgen zijn.

De online cursus KunstenaarsParen 2.0 is op 8 november 2018 van start gegaan. Meer informatie vind je op de website www.kunstenaarsparen.nl

De online cursus Vrouwelijke Impressionisten start weer voorjaar 2019. Meer informatie vind je op de website www.vrouwelijkeimpressionisten.nl

start 8 november 2018
online cursus KunstenaarsParen 2.0

online cursus Vrouwelijke Impressionisten
reeds gestart, instroom mogelijk

online basiscursus kunstgeschiedenis The Story of Art
jaarcursus 52 weken

Ja, ik meld me aan voor de nieuwsbrief
dit veld niet invullen s.v.p.