fbpx

DE KUNSTGESCHIEDENIS ACADEMIE van Haanappel Publishers VOF biedt zowel onderwijs op locatie als online. Als eerste in Nederland hebben wij een kunsthistorische online leeromgeving waar sinds 2017 honderden enthousiasten cursisten colleges volgen. Het grote oordeel van online onderwijs is dat je overal ter wereld waar internet is – vanaf je eigen computer, tablet of telefoon én in je eigen tijd en tempo – onze lessen en masterclasses kunt volgen. Zo hoef je nooit een les te missen!

Online basiscursus kunstgeschiedenis

Ieder najaar start de online basiscursus kunstgeschiedenis The Story of Art. In 40 weken (1 oktober – 1 juli) maak je kennis met de fascinerende wereld van de kunst. Vervolgens heb je nog 3 maanden om alle lessen te bekijken. Wil je daarna nogmaals deelnemen dan kan dat tegen een speciaal ledentarief. Zolang je deelneemt aan de online basiscursus ben je tevens lid van The Story of Art Community. Meer informatie: www.thestoryofart.nl

 

Verdiepende online kunstgeschiedeniscursussen

De Kunsthistorische Salon is vanaf 2019 ook online te volgen! Het onderwerp voor seizoen 2019-2020 is Het Surrealisme in Context. De Salonlezingen starten oktober 2019. Meer informatie: www.khsalon.nl
De online cursus KunstenaarsParen 3.0 start in 2020. Meer informatie: www.kunstenaarsparen.nl 
De online cursus Vrouwelijke Impressionisten III start zomer 2020. Meer informatie: www.vrouwelijkeimpressionisten.nl

 

Exclusief Ancient Herstory Programma

Het Ancient Herstory Programma is een doorlopend programma waar je altijd kunt instromen. Iedere maand is er een masterclass die je live kunt bijwonen of terugkijken in de online leeromgeving. Het programma is gestart op 24 december 2018. Inmiddels is er al een behoorlijke kennisdatabase opgebouwd die zich iedere maand uitbreidt. Zolang je deelneemt aan het programma (telkens voor minimaal een jaar) heb je toegang tot alle masterclasses.

Lang geleden was er een tijd waarin vrouwen centraal stonden in de samenleving,
een tijd waarin hiërarchie en onderdrukking nog niet bestonden,
een tijd waarin het goddelijke als vrouwelijk werd ervaren,
en het levengevende als heilig werd beschouwd.


Een cyclische tijd waar leven, dood en wedergeboorte centraal staan.

Ancient Herstory 

online basiscursus The Story of Art
start najaar 2019

online cursus KunstenaarsParen 2.0
start weer in 2020

online cursus Vrouwelijke Impressionisten
start zomer 2020

Wil je op de hoogte blijven van ons aanbod en de #kunstmaaktgelukkig wereld van Kunsthistorica Karin Haanappel? Abonneer je dan kosteloos op haar nieuwsbrief door op de foto te klikken onderaan deze pagina. Regelmatig vertelt zij over haar fascinerende werk als kunsthistorisch onderzoeker, schrijver en docent. 

Neem alvast een kijkje op de #kunstmaaktgelukkig website met informatie over kunstreizen, podcasts en tentoonstellingen.
www.kunstmaaktgelukkig.nl