online cursussen

In 1996 gaf ik mijn eerste kunstgeschiedeniscursus en wat was het leuk. De jaren erna ben ik wekelijks door Nederland en België gereden om op diverse plaatsen verschillende cursussen te geven. Totdat het reizen (en met name de vele files) mij opbraken en ik op zoek ging naar een ander concept. In 2017 heb ik de stoute schoenen aangetrokken om online kunstgeschiedenis te gaan ontwikkelen. En wat ben ik blij dat ik deze beslissing heb genomen. Het was niet makkelijk om naast mijn werkzaamheden en mantelzorg ook nog de online wereld te verkennen en deze voor mijn vakgebied te ontwikkelen. Sterker nog, het heeft in het begin veel tijd gekost en meerdere keren heb ik mezelf in de vingers gesneden omdat ik veel te enthousiast was en teveel hooi op mijn vork nam. Gelukkig heeft het #kunstmaaktgelukkig gevoel mij overeind gehouden en staat mijn online leeromgeving als een huis. Honderden cursisten vinden dagelijks hun weg naar de diverse programma’s, cursussen, lezingen en themadagen. En daar word ik zo heel blij van! 

De meeste van de online cursussen worden live via ons webinarsysteem gegeven en zijn daarna terug te kijken in onze besloten online leeromgeving. Na afloop van een cursus heb je nog een paar maanden (exacte duur is afhankelijk van de cursus die je volgt) de tijd om alle lessen nogmaals te bekijken. 

Heb je vragen of opmerkingen, stuur een mail naar mijn Team: teamkarinhaanappel@gmail.com ze zullen je zo snel mogelijk antwoorden.

Karin X
#kunstmaaktgelukkig

Op al onze activiteiten zijn onze voorwaarden van toepassing!

online cursus
Basiscursus Kunstgeschiedenis
start ieder jaar op 1 oktober
in september gratis webinar

online cursus
Ancient Khemet
5 online lessen (2023) & elk kwartaal een Q&A
on-demand beschikbaar

online cursus
De vrouwen van Picasso
8 online lessen (2023) & elk halfjaar een Q&A
on-demand beschikbaar

online cursus
Vrouwelijke Impressionisten
jaarcursus (12 online lessen)
start 17 juni 2024

online cursus
KunstenaarsParen
Special is er al
Programma start in 2025

Wil je op de hoogte blijven van ons aanbod en de #kunstmaaktgelukkig wereld van Kunsthistorica Karin Haanappel? Abonneer je dan kosteloos op de nieuwsbrief: KLIK HIER

© Kunstgeschiedenis Academie | Kunsthistorica Karin Haanappel | All Rights Reserved

Op alle diensten & producten zijn onze algemene voorwaarden & privacy verklaring van toepassing