online cursussen

In 2017 heb ik de stoute schoenen aangetrokken om online kunstgeschiedenis te gaan ontwikkelen. En wat ben ik blij dat ik deze beslissing heb genomen. Het was niet makkelijk om naast mijn werkzaamheden en mantelzorg ook nog de online wereld te verkennen en deze voor mijn vakgebied te ontwikkelen. Sterker nog, het heeft veel tijd gekost en meerdere keren heb ik mezelf in de vingers gesneden omdat ik veel te enthousiast was en teveel hooi op mijn vork nam. Gelukkig heeft het #kunstmaaktgelukkig gevoel mij overeind gehouden en staat mijn online leeromgeving als een huis. Honderden cursisten vinden dagelijks hun weg naar de diverse programma’s, cursussen, lezingen en themadagen. En daar word ik zo heel blij van! 

Alle online cursussen worden live via ons webinarsysteem gegeven en zijn daarna terug te kijken in onze besloten online leeromgeving. Na afloop van een cursus heb je nog drie maanden om alle lessen te bekijken.

Heb je vragen of opmerkingen, stuur een mail naar mijn Team: teamkarinhaanappel@gmail.com ze zullen je zo snel mogelijk antwoorden.

Karin X
#kunstmaaktgelukkig

Op al onze activiteiten zijn onze voorwaarden van toepassing!

online cursus
Ancient Khemet
5 online lessen (2023)
on-demand beschikbaar

online cursus
De vrouwen van Picasso
7 online lessen (2023)
start 8 juni 2023

online cursus
Vrouwelijke Impressionisten
jaarcursus (12 online lessen)
start 17 juli 2023

online cursus
KunstenaarsParen
start voorjaar 2024

online cursus
Basiscursus Kunstgeschiedenis
start ieder jaar op 1 oktober

Wil je op de hoogte blijven van ons aanbod en de #kunstmaaktgelukkig wereld van Kunsthistorica Karin Haanappel? Abonneer je dan kosteloos op de nieuwsbrief: KLIK HIER

© Kunstgeschiedenis Academie | Kunsthistorica Karin Haanappel | All Rights Reserved

Op alle diensten & producten zijn onze algemene voorwaarden & privacy verklaring van toepassing