Zomer Deals 2022 #kunstmaaktgelukkig 

alle Zomer Deals zijn geldig zolang de voorraad strekt omdat het stock verkoop is

Afgelopen week zijn mijn Team en ik druk bezig geweest met het inpakken van de vele Zomer Boxen die besteld waren, een feest om te doen. Vol liefde en plezier pakken we de prachtige items in voor de kopers in de veronderstelling dat zij net zo genieten van het uitpakken als wij van het inpakken. Terwijl ik op een gegeven moment langs de voorraadkasten op kantoor loop, roepen de meiden: zullen we een stock verkoop doen en vast ruimte maken voor jouw boeken? Lezen past helemaal bij de zomerse energie van genieten en er is nog wel het een en ander om leuke pakketjes te maken! Mijn hart gaat er sneller van kloppen, want hoewel het nog eventjes duurt voordat mijn eigen boeken gedrukt gaan worden, is ruimte maken een heel goed plan – net als leuke pakketjes maken van onze voorraad.

En zo hebben we verschillende fraaie Zomer Deals samengesteld om thuis of onderweg intens te genieten. De Zomer staat symbool voor het volle leven, intens genieten en vakantie vieren. Of je nu naar het buitenland gaat, in eigen land blijft of misschien helemaal niet weggaat, dolce far niente (zalig niets doen) zijn heerlijke momenten om even op te laden zodat je het najaar in optima forma bent. Mijn dolce far niente (zalig niets doen) bestaat gewoonlijk uit lezen, luisteren, kijken, voelen en proeven. Uiteraard met een flinke dosis kunst erbij. Zelf ga ik deze zomer niet naar het buitenland, maar trek mij terug in mijn Heilige Schrijf Tempel om verder te schrijven aan mijn boek Het Parijs van Isis, een verborgen geschiedenis. Om ruimte te maken op kantoor voor mijn eigen boeken, heb ik mooie Deals samengesteld van boeken die we nog op voorraad hebben liggen. Ben je geïnteresseerd in een Deal wees er dan snel bij want op=op.

Mijn Team en ik wensen je een zalige zomer toe, vol geniet momenten!

~ Karin ~

Voor vragen of opmerkingen, stuur een mailtje naar: teamkarinhaanappel@gmail.com

Zomer Deals 2022 (zolang de voorraad strekt)

1. Dolce far niente: bestaande uit het boek Frida’s pijn van (€21,99) met bijpassend notitieboekje & pen (€9,95), het boek Een losse draad (€12,50). ZOMER DEAL: €39,93 inclusief verzenden in NL en BE

2. Frida Kahlo: bestaande uit het boek Niets is zwart (€23,99), het boek Frida’s pijn (€21,99), een Frida Kahlo notitieboekje & pen (€9,95). ZOMER DEAL: €49,94 inclusief verzenden NL en BE. 

3. Leonora & Max: bestaande uit de online lezing Leonora & Max (opname 22 augustus 2022) en het boek Leonora in het ochtendlicht.  ZOMER DEAL: €55,00 inclusief verzenden in NL en BE.

Geniet van de Zomer !!

© Kunstgeschiedenis Academie | Kunsthistorica Karin Haanappel | All Rights Reserved

Op alle diensten & producten zijn onze algemene voorwaarden & privacy verklaring van toepassing