gratis online aanbod

In 2017 heb ik de stoute schoenen aangetrokken om online kunstgeschiedenis te gaan ontwikkelen. En wat ben ik blij dat ik deze beslissing heb genomen. Het was niet makkelijk om naast mijn werkzaamheden en mantelzorg ook nog de online wereld te verkennen en deze voor mijn vakgebied te ontwikkelen. Sterker nog, het heeft veel tijd gekost en meerdere keren heb ik mezelf in de vingers gesneden omdat ik veel te enthousiast was en teveel hooi op mijn vork nam. Gelukkig heeft het #kunstmaaktgelukkig gevoel mij overeind gehouden en staat mijn online leeromgeving als een huis. Honderden cursisten vinden dagelijks hun weg naar de diverse programma’s, cursussen, lezingen en themadagen. En daar word ik zo heel blij van! 

Om iedereen een #kunstmaaktgelukkig gevoel te bezorgen, heb ik besloten regelmatig een en ander gratis te organiseren. 
Zo is er de Maak Kennis met Kunstgeschiedenis introductie. Meer informatie & aanmelden: https://www.maakkennismetkunstgeschiedenis.nl/
Binnen het Ancient Herstory Programma zijn de Midwinter masterclass én de daarop volgende Heilige Nachten toegankelijk voor iedere belangstellende (van 24 december t/m 6 januari). Meer informatie over dit programma: https://www.ancientherstory.nl/
Op mijn verjaardag (8 juli) geef ik een gratis #kunstmaaktgelukkig webinar over een door mij gekozen onderwerp.

Wil je op ieder willekeurig moment online kunstgeschiedenis dan kun je altijd instappen in een van onze betaalde online cursussen. Twee keer per jaar start de basiscursus kunstgeschiedenis The Story of Art  (www.storyofart.nl). Ieder seizoen is er een nieuwe reeks binnen de Kunsthistorische Salon (www.khsalon.nl). Het Ancient Herstory Programma (www.ancientherstory.nl) is zelfs altijd beschikbaar, je kunt op elk willekeurig moment instromen voor minimaal een jaar. Ook zijn er online lezingen & themadagen beschikbaar. 

Heb je vragen of opmerkingen, stuur een mail naar mijn Team: teamkarinhaanappel@gmail.com ze zullen je zo snel mogelijk antwoorden.

Karin X
#kunstmaaktgelukkig

Ook op het gratis aanbod zijn onze voorwaarden van toepassing!

#kunstmaaktgelukkig community op Facebook

Hiervoor heb je een eigen Facebook account nodig. Om toegelaten te worden, moet je akkoord gaan met onderstaande regels.
1. In deze groep staat plezier beleven aan kunst, cultuur, literatuur, muziek … centraal. Daarom alleen positieve berichten ~ postive vibes only ~ #kunstmaaktgelukkig
2. Wees aardig en respectvol naar elkaar. Negativiteit, pesten en discrimineren zijn niet toegestaan. Wanneer dit toch gebeurt, wordt je per direct uit deze groep verwijderd.
3. Deze groep is geen reclamezuil voor je eigen werk. Zelfpromotie is niet toegestaan, ook niet via messenger. Alleen beheerders plaatsen activiteiten zoals cursussen, lezingen, themadagen…etc. We willen een waardevolle en spamvrije groep zijn.
4. Samen dragen we deze groep. Door actief bij te dragen, kunnen we samen genieten van het #kunstmaaktgelukkig gevoel. Het is echter niet toegestaan om berichten of foto’s buiten deze groep te delen.
5. Mocht er iets zijn dat je niet fijn vindt in deze groep, geef dit dan door aan de beheerders/moderators zodat we samen een oplossing kunnen vinden.
6. Wanneer je niet binnen twee weken akkoord gaat met de groepsregels, wordt je aanvraag verwijderd. Je kunt altijd opnieuw vragen om lid te worden, maar akkoord gaan met de regels blijft een vereiste.

elke maandag een nieuwe #kunstvandeweek die aan het eind van de week in een korte video wordt toegelicht

Wil je op de hoogte blijven van ons aanbod en de #kunstmaaktgelukkig wereld van Kunsthistorica Karin Haanappel? Abonneer je dan kosteloos op de nieuwsbrief: KLIK HIER. Neem alvast een kijkje op de #kunstmaaktgelukkig website met informatie over kunstreizen, podcasts en tentoonstellingen: www.kunstmaaktgelukkig.nl

© Kunstgeschiedenis Academie | Kunsthistorica Karin Haanappel | All Rights Reserved

Op alle diensten & producten zijn onze algemene voorwaarden & privacy verklaring van toepassing