gratis online aanbod

In 2017 heb ik de stoute schoenen aangetrokken om online kunstgeschiedenis te gaan ontwikkelen. En wat ben ik blij dat ik deze beslissing heb genomen. Het was niet makkelijk om naast mijn werkzaamheden en mantelzorg ook nog de online wereld te verkennen en deze voor mijn vakgebied te ontwikkelen. Sterker nog, het heeft veel tijd gekost en meerdere keren heb ik mezelf in de vingers gesneden omdat ik veel te enthousiast was en teveel hooi op mijn vork nam. Gelukkig heeft het #kunstmaaktgelukkig gevoel mij overeind gehouden en staat mijn online leeromgeving als een huis. Honderden cursisten vinden dagelijks hun weg naar de diverse programma’s, cursussen, lezingen en themadagen. En daar word ik zo heel blij van! 

Door het jaar heen zijn er regelmatig gratis webinars te volgen. Zodra je je hiervoor kunt aanmelden, staat dit op deze pagina vermeld. Je kunt ook mijn nieuwsbrief aanvragen KLIK HIER dan krijg je vanzelf bericht wanneer er een gratis webinar is. De opnames van de (meeste van deze) webinars komen in de lezingendatabase van The Story of Art Community.

  • Op mijn verjaardag (8 juli) geef ik een verjaardagswebinar over een door mij gekozen onderwerp. Ook presenteer ik de zomerboxen.
  • Elk jaar start op 1 oktober de Basiscursus Kunstgeschiedenis The Story of Art. Voorafgaand aan deze cursus is er een introductie webinar basiscursus in september, meer informatie: www.storyofart.nl.
  • Elk jaar (oktober – maart) is er een nieuwe reeks met zes Salonlezingen van de Kunsthistorische Salon. Voorafgaand aan deze reeks Salonlezingen is er een introductie webinar khsalon, meer informatie: www.khsalon.nl.
  • Op mijn moeders verjaardag (1 december) geef ik een winterwebinar over een door mij gekozen onderwerp. Ook presenteer ik de winterboxen.
  • Binnen het Ancient Herstory Programma zijn de Midwinter masterclass én de daarop volgende Heilige Nachten toegankelijk voor iedere belangstellende (van 24 december t/m 6 januari). Meer informatie over dit programma: https://www.ancientherstory.nl/
  • Eens in de zoveel tijd is er een magische Maak Kennis met Kunstgeschiedenis. Meer informatie: www.maakkennismetkunstgeschiedenis.nl

Heb je vragen of opmerkingen, stuur een mail naar mijn Team: teamkarinhaanappel@gmail.com ze zullen je zo snel mogelijk antwoorden.

Karin X
#kunstmaaktgelukkig

Ook op het gratis aanbod zijn onze voorwaarden van toepassing!

Op 15 april 2024, exact 150 jaar nadat de deuren open gingen van de Eerste Tentoonstelling van een groep onafhankelijke kunstenaars die tegenwoordig bekend zijn als De Impressionisten, gaf Kunsthistorica Karin Haanappel een Introductie webinar over de online jaarcursus De Vrouwelijke Impressionisten. Aanmelden is gratis, replay is beschikbaar tot 17 juni 2024.

Op 8 juli is Karin jarig en het is traditie geworden dat zij in de ochtend een verjaardagswebinar geeft vol interessant kunstnieuws én de Zomer Boxen bekend maakt die een week (tot 15 juli om 23.59 uur) te bestellen zijn. Ieder jaar is het weer intens Genieten om met velen online samen de verbinding aan te gaan en het glas te heffen. Aanmelden is gratis, replay is beschikbaar tot 15 juli 2024.

Heb je nog vragen of opmerkingen? Stuur ons een mailtje: teamkarinhaanappel@gmail.com

#kunstmaaktgelukkig community op Facebook

Hiervoor heb je een eigen Facebook account nodig. Om toegelaten te worden, moet je akkoord gaan met onderstaande regels.
1. In deze groep staat plezier beleven aan kunst, cultuur, literatuur, muziek … centraal. Daarom alleen positieve berichten ~ postive vibes only ~ #kunstmaaktgelukkig
2. Wees aardig en respectvol naar elkaar. Negativiteit, pesten en discrimineren zijn niet toegestaan. Wanneer dit toch gebeurt, wordt je per direct uit deze groep verwijderd.
3. Deze groep is geen reclamezuil voor je eigen werk. Zelfpromotie is niet toegestaan, ook niet via messenger. Alleen beheerders plaatsen activiteiten zoals cursussen, lezingen, themadagen…etc. We willen een waardevolle en spamvrije groep zijn.
4. Samen dragen we deze groep. Door actief bij te dragen, kunnen we samen genieten van het #kunstmaaktgelukkig gevoel. Het is echter niet toegestaan om berichten of foto’s buiten deze groep te delen.
5. Mocht er iets zijn dat je niet fijn vindt in deze groep, geef dit dan door aan de beheerders/moderators zodat we samen een oplossing kunnen vinden.
6. Wanneer je niet binnen twee weken akkoord gaat met de groepsregels, wordt je aanvraag verwijderd. Je kunt altijd opnieuw vragen om lid te worden, maar akkoord gaan met de regels blijft een vereiste.

elke maandag een nieuwe #kunstvandeweek die aan het eind van de week in een korte video wordt toegelicht

Wil je op de hoogte blijven van ons aanbod en de #kunstmaaktgelukkig wereld van Kunsthistorica Karin Haanappel? Abonneer je dan kosteloos op de nieuwsbrief: KLIK HIER

© Kunstgeschiedenis Academie | Kunsthistorica Karin Haanappel | All Rights Reserved

Op alle diensten & producten zijn onze algemene voorwaarden & privacy verklaring van toepassing