Ancient Herstory

Lang geleden was er een tijd waarin vrouwen centraal stonden in de samenleving,
een tijd waarin hiërarchie en onderdrukking nog niet bestonden,
een tijd waarin het goddelijke als vrouwelijk werd ervaren,
en het levengevende als heilig werd beschouwd.


Een cyclische tijd waar leven, dood en wedergeboorte centraal staan.

 

Lang geleden komt dichtbij wanneer ik Ancient Herstory aan jou vertel. Wanneer ik Haar Verhaal met je deel en oude wijsheden & verborgen kennis uitdraag die ik in de afgelopen decennia heb ontdekt tijdens mijn onderzoeken en opleidingen. We zullen zwerven door eeuwen en dimensies, magische momenten beleven, mijmeren en dromen over lang vervlogen tijden, het vrouwelijk goddelijke ontdekken in wetenschap en spiritualiteit en bovenal een bewustzijn ontwikkelen naar een leven in balans. Een maatschappij waar mannen én vrouwen naast elkaar bewegen op basis van gelijkwaardigheid. Ongeacht huidskleur, gender, religie of potentie. Een egalitaire samenleving is geen fictie, maar een feit zodra je je bewust wordt van de mogelijkheden.

Het Ancient Herstory Programma is een continu programma dat wil zeggen dat je ieder moment, voor minimaal een jaar, kunt instappen.

 

Heb je vragen? Stuur een mail naar mijn Team:  teamkarinhaanappel@gmail.com

Wat kun je verwachten?
Elke maand is er een online masterclass die je als deelnemer aan het programma live kunt bijwonen via ons webinarsysteem. Een masterclass duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur met een uitloop voor vragen. De opnames van de masterclasses worden in de online leeromgeving geplaatst (inclusief aanvullingen) zodat er een prachtige Ancient Herstory kennisdatabase ontstaat. Zolang je deelneemt aan het Ancient Herstory Programma heb je toegang tot deze database en ontvang je uitnodigingen voor de live masterclasses.

KLIK HIER voor de onderwerpen die zijn geweest en de planning voor het komende jaar.

Wat kost het Ancient Herstory Programma?
Het instaptarief voor een jaar toegang tot de Ancient Herstory database + het live bijwonen van 12 nieuwe masterclasses is de prijs € 555,55 (of vijf termijnen van € 122,22). Na aanmelding en betaling ontvang je een bevestiging en je inloggegevens voor de online leeromgeving. Je hebt direct toegang tot alle masterclasses die vanaf Midwinter 2018 in de Ancient Herstory kennisdatabase staan en krijgt automatisch van het Team een uitnodiging voor de live masterclasses die er gaan plaatsvinden.

Je kunt op elk willekeurig moment instappen, altijd voor minimaal een jaar, in het Ancient Herstory Programma en kunt niet tussentijds stoppen, ook niet als je in termijnen betaalt. Na een jaar krijg je van ons bericht met een verlengingsaanbod. Je bepaalt dus ieder jaar zelf of je wel of niet verlengt. Echter, als je besluit om niet te verlengen en later opnieuw wilt instappen, betaal je de dan geldende prijs.

Omdat het Ancient Herstory Programma in 2024 zes jaar bestaat, krijgt elke nieuwe deelnemer van ons een prachtig boek cadeau over Angrboða (onderwerp van masterclass 44). Iedere deelnemer die het programma in 2024 verlengt, kan dit boek met korting aanschaffen. Ook is het mogelijk om het onmisbare handboek over 35.000 jaar Venuskunst door dr. Annine van der Meer (gespecialiseerd in de sacrale, vrouwelijke geschiedenis) gereduceerd te bestellen.

Heb je nog vragen, stuur een mailtje naar het Team: teamkarinhaanappel@gmail.com

Ik kijk ernaar uit om samen met jou in de wereld van Ancient Herstory te stappen!

Karin X

begonnen als jaarprogramma en uitgegroeid tot een continue programma

Enkele reacties van deelnemers aan het Ancient Herstory Programma

De maandelijkse lezingen van Ancient Herstory bieden zoveel meer dan alleen geschiedenis. Het is een reis naar mijn oorsprong. Een reis waarin heel wat duidelijk wordt, verschillende dingen rechtgezet  en in breder perspectief geplaatst worden. 
Het enthousiasme en de betrokkenheid van Karin is aanstekelijk. Ze weet me telkens opnieuw te raken en mijn honger naar meer aan te wakkeren. Haar manier om haar (zeer brede en diepe) kennis over te brengen is er één uit de duizenden. Ze doet dit op een zeer duidelijke, inzichtelijke én eenvoudige manier. 
Het is veruit de meest boeiende reeks (en ik volgde er heel wat) die ik mezelf zal blijven cadeau doen!
Chantal

geweldig interessant om al deze kennis op te snuiven! Karin vertelt zo gepassioneerd over Ancient Herstory – ze ademt het gewoon uit. Zij is Herstory. Ik word er heel blij van en voel me veel krachtiger als vrouw nu ik deze kant van de geschiedenis leer kennen.

Astrid

een genot om te kijken & luisteren. Karins enthousiasme is onnavolgbaar! De kennis van het vrouwelijke in al haar aspecten is zo belangrijk en dit is een geweldige manier om deze kennis op te doen. Live tijdens de masterclass, maar zeker ook opnieuw kijken in de online leeromgeving. Iedere keer zie en hoor ik weer nieuwe dingen.

Sabine

Karin is heel inspirerend en haar verhalen zijn zo belangrijk, zo essentieel. Herstory i.p.v. His Story om te komen tot The Story – Our Story. Een aanrader voor iedereen die meer wil weten dan dat wat ons standaard wordt aangereikt en niet alleen onvolledig maar ook vaak uit context wordt verteld. Karin plaatst het verleden in de juiste context. Beide woorden staan symbool voor Karin: Herstory & Context.

Jennifer

Wat geniet ik iedere keer opnieuw van de Ancient Herstory masterclasses, zowel de live uitzendingen waar Karin gepassioneerd de diepte in gaat en ons meeneemt in haar baanbrekende onderzoek, als ook het terugkijken van de opnames in de database van de online leeromgeving. Ik kan dit programma iedereen van harte aanbevelen, zowel voor mannen als vrouwen essentieel om kennis van te nemen.

Maarten

© Kunstgeschiedenis Academie | Kunsthistorica Karin Haanappel | All Rights Reserved

Op alle diensten & producten zijn onze algemene voorwaarden & privacy verklaring van toepassing